SAFE DRIVER PREVOZI VAŠE NAJDRAŽE

061/5000-992 | 060/633-7007

Brz tempo života u Beogradu,nameće nam ponekad da nismo u mogućnosti da odvezemo naše najmilije do vrtića, škole kod lekara, itd. Sve to je naporno i uznemirujuće, a najviše zavisi od toga u kom delu grada živite.

Jedni od najvećih problema su gužva, poznati beogradski "špic" sa kojim ste sigurno imali prilike da se sretnete, kao i dežuranje za parking mesto.

Safe driver je tu za vas da vam izađe u susret i koliko toliko olakša svakodnevne obaveze sa svojom profesionalnom uslugom – IZNAJMLJIVANJE VOZAČA. Možete iznajmiti vozača na dan, nedelju ili za ceo mesec. Za ovaj vid usluge, imamo profesionalne vozače koji poseduju dugogodišnje iskustvo u voznji svih vrsta vozila. Ukoliko vam je potreban ovakav tip usluge i želite da saznate dodatne informacije, možete nas kontaktirati. Dostupni smo od 00-24h za vas.

Safe driver sluša ZAKON O BEZBEDNOSTI

Da se u vozilu na prednjem sedištu ne sme prevoziti dete mlađe od 12 godina.

Dete do tri godine starosti prevozi se u bezbednosnom sedištu, odnosno korpi, osim u vozilima za javni prevoz putnika.

Izuzetno od ovoga, dete do tri godine se može prevoziti na prednjem sedištu ukoliko se prevozi u bezbednosnom sedištu – korpi, koja je okrenuta suprotno pravcu kretanja vozila, kada vozilo nema ili je isključen bezbednosni vazdušni jastuk.

Deca od 3 do 12 godina se ne moraju smeštati u bezbednosno sedište, ali se ne smeju prevoziti na prednjem sedištu ili u krilu roditelja, vozača ili suvozača. Novčana kazna za prevoz dece u krilu ili na prednjim sedištima je od 15.000 do 30.000 dinara ili 30 dana zatvora, uz 6 kaznenih poena i oduzimanje vozačke dozvole na najmanje tri meseca. Kazne mogu biti i veće ako je izazvana saobraćajna nezgoda.

Uprkos odredbama zakona, istraživanja pokazuju da mali broj ljudi, tek nešto više od 10%, poštuje ovo. Razlozi su najverovatnije smanjen strah od kazni, visoka cena sedišta za decu ali i nedostatak svesti o mogućim posledicama po decu.

Pozovite nas

061/5000-992 | 060/633-7007

Pozovite nas

POPILI STE? POZOVITE! MI VOZIMO UMESTO VAS!

POPILI STE? POZOVITE! MI VOZIMO UMESTO VAS!

Call Now ButtonPozovite nas